Vi erbjuder olika typer av tjänster inom mark och anläggning. Med en bred maskinpark kan vi anpassa vårt maskinval efter dina behov. ATV med Kranman-kärran möjliggör arbeten på mindre områden, exempelvis en trädgård, eller grävmaskiner för de större arbetena.

Bortforsling av träd

Med vår multikranvagn kan vi erbjuda effektiv bortforsling av träd.
Oavsett om det gäller ett eller flera träd 
möjliggör det en skonsam framfart  samtidigt som inget lämnas kvar.
Resultatet blir ett vårdat avverkat område på tomten eller i skogen.

Gräv/kranjobb i trädgården

Med vårt kranflak och sandskopa kan vi ta oss in på trånga utrymmen och göra mindre entreprenader såsom uppgrävning och bortforsling av trädgårdar, sprida ut mindre massor matjord, förflytta material runt omkring på mindre ytor. Vi kommer in på de områden ingen annan kan och lämnar minmalt med avtryck efter oss.

Bortforsling av ris 

Vid trädfällning skapas mycket ris. Med vår ATV och ris-vagn erbjuder vi möjligheten att samla ihop och transportera bort överblivet ris. Det smidiga ekipaget ger tillgång till trånga utrymmena utan att lämna stora avtryck i naturen. 

Ecocenter Väst

Vi är återförsäljare av Ecobox minireningsverk. Vi projekterar, installerar och servar ditt minireningsverk. Under fliken "Ecocenter" kan du läsa mer om våra erbjudanden

Grävtjänster

Behöver du utföra grävjobb på tomten? 

Vi utför alltifrån installationer av minireningsverk till markförändringar.

Vi har grävmaskiner i storlekarna 1,5 / 5,5 / 8 ton

Bortforsling av material

Med vår 2,5tons dumper kan vi förflytta större mängder material.  Denna är självlastande vilket betyder att man inte måste ha grävmaskin som lastar om inte situationer kräver det. Annars använder vi med fördel vår 5,5 tons eller 8 tons grävmaskin för att gräva eller lasta med.

Lastbilstransporter

Behöver ni material eller transportera bort något?
Vi löser detta med vårt grusflak eller maskinflak.

Håltagning

Med vår kärnborrsutrustning gör vi hål i din grund om du behöver skapa ventilation eller dra rör.