Vi erbjuder olika typer av tjänster inom mark och anläggning. Med en bred maskinpark kan vi anpassa vårt maskinval efter dina behov. ATV med Kranman-kärran möjliggör arbeten på mindre områden, exempelvis en trädgård, eller grävmaskiner för de större arbetena.

Ecoboxcenter Väst

Vi är återförsäljare av Ecobox minireningsverk. Vi projekterar, installerar och servar ditt minireningsverk. Under fliken "Ecocenter" kan du läsa mer om våra erbjudanden

Med vår multikranvagn kan vi erbjuda effektiv bortforsling av träd. Oavsett om det gäller ett eller flera träd möjliggör det en skonsam framfart  samtidigt som inget lämnas kvar. Resultatet blir ett vårdat avverkat område på tomten eller i skogen.

Bortforsling av träd

Med vår multikranvagn kan vi erbjuda effektiv bortforsling av träd.
Oavsett om det gäller ett eller flera träd 
möjliggör det en skonsam framfart  samtidigt som inget lämnas kvar.
Resultatet blir ett vårdat avverkat område på tomten eller i skogen.

Spräckning i Berg

Tack vare den nya tekniken så kan vi nu erbjuda bergsspräckning.
Att ersätta sprängning mot spräckning i berg så kan vi på ett betydligt mycket mer kostnadseffektivt sätt hantera berg samtidigt som vi håller ner besiktningsavgifter mm.

Gräv & kranjobb i trädgården

Med vårt kranflak och sandskopa kan vi ta oss in på trånga utrymmen och göra mindre entreprenader såsom uppgrävning och bortforsling av trädgårdar, sprida ut mindre massor matjord, förflytta material runt omkring på mindre ytor. Vi kommer in på de områden ingen annan kan och lämnar minmalt med avtryck efter oss.

Grävtjänster

Behöver du utföra grävjobb på tomten? 

Vi utför alltifrån installationer av minireningsverk till markförändringar.

Vi har grävmaskiner i storlekarna 1,5 / 5,5 / 8 ton

Lastbilstransporter

Behöver ni material eller transportera bort något?
Vi löser detta med vårt grusflak eller maskinflak.

Bortforsling av material

Med vår 2,5tons dumper kan vi förflytta större mängder material.  Denna är självlastande vilket betyder att man inte måste ha grävmaskin som lastar om inte situationer kräver det. Annars använder vi med fördel vår 5,5 tons eller 8 tons grävmaskin för att gräva eller lasta med.

Håltagning

Med vår kärnborrsutrustning gör vi hål i din grund om du behöver skapa ventilation eller dra rör.